• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Hilltown Family startar ny reggaeklubb


Stadsbesök. Daniella Torres och Marx Gallo på Augustifesten. Ikväll sätter de Hallarna i gungning tillsammans med Cristofari.

 

Rastaman live up!

 

NORRKÖPING/SÖDERKÖPING Ikväll fredag är det premiär för reggaeklubben Hilltown Fridays på Dynamo. Denna första gång är det Cristofari, Marx Gallo och Daniella Torres som står på scenen. Även Söderköping har fått ett reggaehak.

Ikväll har reggaeklubben Hilltown Fridays premiär på Dynamo, eller närmare bestämt Salongen i kvarteret Hallarna. Med baktakt som huvudakt kommer det att bjudas på livemusik. Denna första gång är det Cristofari, Marx Gallo och Daniella Torres som står på scenen.

Och eftersom denna genre totalt verkar ha uteslutits från Kulturnatten i år får ni som vill ha jamaicanska toner tidigarelägga lyssnandet en dag.

Steget från Hilltown Fridays till Hilltown Family är inte långt. Och visst är det så att Familjen är en starkt pådrivande naturkraft bakom den nya klubben, i samarbete med Studiefrämjandet och Hallarna.

Den som gillar reggae gör också klokt i att hålla ögonen på puben Lock, Hop & Barrel i Söderköping, som i sommar har etablerat sig som en reggaepub med livemusik. Naturligtvis är det Hilltown Family som hjälpt dem fixa akterna.

Närmast återkommer Governor Andy om ganska exakt en månad.

Det verkar som Skärblacka börjar bli för trångt för reggaen.

© Text och foto: Michael Strandhed

SALONGEN, HALLARNA Norrköping

29 september 2017 kl 20
Hilltown Fridays vol. 1
Cristofari
Marx Gallo
Daniella Torres
Arr: Hilltown Family, Studiefrämjandet Musik Östergötland, Kulturkvarteret Hallarna

LOCK, HOP & BARREL Söderköping

28 oktober 2017 kl 19
Governor Andy

LÄNKAR
Hilltown Family Facebook FB-evenemang
Lock, hop & Barrel Facebook FB-evenemang

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.