• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

En magisk kväll med Ängie på Arbis


Upphöjd. Det blev en speciell och oförglömlig kväll med Ängie på Arbis på fredagen.

 

Hon kliver fram och tar scenen med storm

 

RECENSION/NORRKÖPING Ängie, den provokativa feministen intog scenen på Arbis och gjorde kvällen oförglömlig. Fredagens publik var inte stor men när hon kom tog hon scen och publik med storm.

Denna fredagskväll var det betydligt mindre människor på Arbis än vanligt. Trots detta var stämningen på topp både på dansgolvet och i baren. Man kände i luften att det ikväll skulle hända något speciellt på Arbis, något man sent skulle glömma.

Kvällens höjdpunkt var Ängie och alla väntade tålmodigt på att hon skulle gå på scenen. Klockan blev 00.00 men ingen syntes till. Klockan tickade och det blev 00.30 och 01.00 men fortfarande syntes Ängie inte till. Till slut ser man skymten av henne bakom scenen, hon kliver fram och tar scenen med storm. Klockan är då 01.15.

Ängie är en väldigt provokativ feminist och detta märktes väldigt tydligt när hon uppträdde. Hennes låtar är minst sagt provokativa, ta bara titeln Smoke Weed Eat Pussy som exempel.

Att det var så pass lite människor på Arbis denna kväll gjorde inte mycket. De flesta i publiken var där för Ängies skull och dansade och sjöng med.

 

Ängie
En speciell kväll. Ängie gav allt och kom publiken nära.

 

Kvällen var väldigt speciell då Ängies bokare Nicklas gick bort häromveckan. Ängie har mycket att tacka honom för och man kunde känna av att hon spelade för hans skull denna kväll. Hon gav verkligen allt.

Den låt som publiken verkade gilla mest var Ängies nyaste singel Spun. Den körde hon även som extralåt när hon blev inropad igen efter att showen var slut.

Nicklas betydde mycket för Arbis också. Enligt Sebastian Andersson på Arbis var Nicklas väldigt generös med sina dealar, detta då han hade en stark åsikt om att Arbis var Sveriges bästa live-scen.

Kvällen var magisk och Ängie lär helt klart bli något speciellt här i Sverige. Hon sticker ut från mängden jämfört med andra svenska artister. Hennes klädstil, musikstil och sättet att leverera på scen är något utöver det vanliga.

© Text och foto: Caroline Slotte

BILDSPEL (FLASH) – KLICKA PÅ BILDEN

ALT/MOBIL: SE BILDSPELET HÄR

ARBIS BAR & SALONGER Norrköping

15 september 2017
Ängie

LÄNKAR
Ängie Facebook Instagram Twitter
Arbis Bar & Salonger hemsida Facebook Instagram Twitter

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.