• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Thalias vänner trivs i Knäppingsborg


Ny röst. Elsa Göransson ackompanjerades av pappa Joakim i ett av sina nummer.

 

Ny allsångsledare, nytt husband och nya röster

 

Sällskapet Thalias vänner har hängt upp skylten igen. Trivselkvällarna har hittat ny spelplats, ny programledare och ett nytt husband. Måndagskvällens allsångspublik fick även lyssna till nya unga förmågor, Elsa Göransson och Matilda Wegmann.

 


Publiken hittade till Restaurangtorget i Knäppingsborg.

 

Sällskapet Thalias Vänner, STV, har efter ett par års uppehåll återupptagit sina Trivselkvällar. Tidigare var Hörsalsparken hemvist men när den började ”renoveras” blev STV utan scen. Men i år så har man ”hittat” till Knäppingsborg och restaurangtorget ger en trivsam inramning. Det är tre måndagar som man anordnar och vi besökte den andra kvällen.

Många nyheter kan skönjas då Per-Olov Gustavsson har tagit programledningen efter legendariske Leif V Eriksson. Nytt husband finns också på plats med Lasse & Co.

 


Ny röst. Matilda Wegmann hade ett starkt uttryck.

 

Det kan i år också noteras att man låter unga begåvningar komma fram och visa upp sig. Vid måndagens trivselkväll var det 14 år gamla Elsa Göransson och knappt 18-åriga Matilda Wegmann som underhöll. Båda flickorna har sång och musik som stort intresse och bär inom sig en förhoppning om en framtid i underhållningsvärlden.

Flickornas framträdanden, inför ett par hundra i publiken, visade att de nog har en stor chans att bli ”berömda”. Elsa fick vid ett av sina nummer också sällskap på scenen av sin pappa Joakim Göransson.

Ett par besökande damer var glada för att STV återkommit i centrala staden med sina Trivselkvällar. De uppskattade de unga talangerna på scenen och tyckte att programledaren P O på ett trevligt sätt hållit i allsång, presentationer och lotterier.

Årets Trivselkvällar med Sällskapet Thalias Vänner avslutas måndagen den 28 juli.
Text och foto: Sven Åke Molund

BILDSPEL (FLASH) FRÅN TRIVSELKVÄLLEN – KLICKA PÅ BILDEN

ALT/MOBIL: SE BILDERNA HÄR

RESTAURANGTORGET KNÄPPINGSBORG Norrköping

14, 21, 28 juli 2014 kl 19
Trivselkväll
Arr: Sällskapet Thalias Vänner

Programledare: Per-Olov Gustavsson
Husband: Lasse & Co

LÄNKAR
Sällskapet Thalias Vänner hemsida

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.