• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Peter, Matilda och Bruno dubblerar

Peter, Matilda, Bruno
Peter, Matilda och Bruno. Tillsammans ger de en välgörenhetskonsert i Hedvigs kyrka om en månad.

 

”Vi tror på medmänsklighet och värme”

 

SENASTE NYTT: Det blir ytterligare en konsert. På 20 minuter tog biljetterna tog slut till välgörenhetskonserten den 25 januari. Därför ger Peter, Matilda och Bruno ytterligare en konsert, kl 15 samma dag. Biljetterna till den släpps på PNM Musics hemsida tisdag 5 januari kl 10. Häng på låset en gång till.

Red.

Häng på låset 10.00 imorgon måndag 28/12. Då släpps biljetterna till PNM Musics välgörenhetskonsert i Hedvigs kyrka 25 januari. Opluggade favoriter med kusinerna Peter Johansson och Matilda Grün tillsammans med vännen Bruno Mistogiannis.

– Vi tror på ett bättre samhälle med medmänsklighet och värme, skriver PNM Musics VD Niklas Eriksson i ett pressmeddelande inför biljettsläppet.

Måndagen 25 jan kl 19.00 strålar Peter, Matilda och Bruno Mitsogiannis samman i Hedvigs kyrka i Norrköping och ger en avskalad och mycket stämningsfull konsert, där de sjunger sina favoritlåtar.

Biljetterna kostar 500 kronor styck. Intäkterna går oavkortat till förmån för flyktingar i kris. Via Stadsmissionen stöttas arbetet med att ordna en meningsfull tillvaro för de flyktingar som har kommit till Sverige och via Världens Barn stöttas arbetet med flyktingkrisen på plats i berörda länder.

 

Peter. Matilda och Bruno
Står upp för andra.

 

De tre artisterna medverkade vid en annan välgörenhetskonsert i Valdemarsvik i oktober tillsammans med Brunos bror Daniel Mitsogiannis och de unga förmågorna Albin Märsund och Izabella Swartz. Då rök biljetterna snabbt, en konsert blev två, båda mycket uppskattade konserter i Valdemarsviks kyrka.

Den här gången planeras endast en konsert, i Hedvigs kyrka i Norrköping. Som sagt, häng på låset till PNM Musics hemsida kl 10.00 måndag morgon. Det lär bli strykande åtgång.

För dig som inte kan vänta så länge. På Nyårsafton 31 december står Peter Johansson för det musikaliska inslaget i TV4:s Nyhetsmorgon. Dagen därpå, 1 januari 2016, hörs Peter och Bruno i radions P4, i en inspelning från i somras då artisterna medverkade i Allsång i Gränna. Söndagen därpå, 10 januari, deltar Jersey Boys-killarna Bruno, Peter samt David Lindgren och Robert Rydberg i SVT:s musikunderhållningsprogram Så ska det låta.

© Text: Ann-Charlotte Sandelin
© Foto: PNM Music

HEDVIGS KYRKA Norrköping

25 januari 2016 kl 15 och 19
Välgörenhetskonsert med Peter, Matilda och Bruno
Peter Johansson, Matilda Grün och Bruno Mitsogiannis

Arr: PNM Music

LÄNKAR
PNM Music hemsida FB-evenemang
Linköpings stadsmission med Crossroads hemsida
Världens barn hemsida

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.