• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Minnesstund för offren i Afghanistan

Minnessstund
Minnesstund. Afghanska föreningen samlades utanför Rådhuset på måndagskvällen.

 

”Vi vill att det ska bli fred på vår jord”

KORTKORT/NORRKÖPING Afghanska Föreningen i Norrköping höll en minnesstund för de avlidna offren för oroligheterna i hemlandet under måndagskvällen. Föreningsmedlemmar samlades utanför Rådhuset på Tyska Torget.

– Ikväll stod vi på Tyska Torget och sörjde dem som har dött i Afghanistan, främst barn men även de andra oskyldiga människorna som har dödats. Vi tänkte även på dem som tvingas leva utan mor och far, säger Reza Rejal till Prensa Norrköping.

Reza Rejal är sekreterare för Afghanska Föreningen i Norrköping som har cirka 250 medlemmar.

– Vi vill att det ska bli fred på vår jord, var man än bor och var man än kommer ifrån. Vi i Afghanska föreningen vill att alla ska vara vänliga mot varandra och kunna leva ett lyckligt liv tillsammans, avslutar föreningens språkrör.

© Text: Wladimir Loyola
© Redigering: Ann-Charlotte Sandelin
© Foto: Reza Rejal

I SAMARBETE MED PRENSA NORRKÖPING

TYSKA TORGET Norrköping

28 november 2016
Minnesstund

Arr: Afghanska föreningen i Norrköping

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.