• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

4 Nations Global spelar på Café Solsidan

Nu kör vi! 4 Nations Global

Nu kör vi! På bilden sitter från vänster Tony Karlsson, Åke Johansson, Mario Gomez Sanches, Annette Ingelvik och Martin Gomander.

 

Nytt band debuterar

 

Det händer ofta något på Café Solsidan på Västgötegatan bakom ABF-huset. Scenen är stor och inbjudande högt över Strömmen och det händer ofta att det är uppträdanden, musik av det mer anspråkslösa slaget.

På onsdag debuterar bandet 4 Nations Global på Café Solsidan. Gruppen består av Annette Ingelvik på gitarr och sång, Åke Johansson trummor, Tony Karlsson sång och ”skramlor”, Mario Gomez Sanches gitarr och sång samt Martin Gomander på bas.

De har repeterat i en träningslokal på Butängen och det var där jag hittade dem. En aning tveksam gick jag in i replokalen. Tony Karlsson, eller TT som han gärna vill kallas, hade inte så svårt att övertala mig. Efter att ha lyssnat på ett par melodier, de spelade bland annat Became Moucho, kan jag då inte annat än konstatera att det lät riktigt bra!

Vad som kommer att hända med bandet är kanske osäkert men repertoaren finns det plats för i kulturlivet och spelglädje och musikalitet verkar också finnas. Första spelningen är onsdag den 24 juli på Café Solsidan i Norrköping.

Text och foto: Sven Åke Molund

 

CAFÉ SOLSIDAN Norrköping

24 juli 2013 kl 18.30
4 Nations Global
musik

 

LÄNKAR
Café Solsidan Facebook

FLER BILDER PÅ 4 NATIONS GLOBAL – KLICKA

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157634759223009″]

 

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.