• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Carolynn på scen i Livekarusellen

Carolynn
Musik, ett språk vi alla kan förstå. Carolynn från Unity yard satsar på en professionell framtid med musiken. På fredag sjunger hon på Livekarusellens scen i LInköping.

 

”Musiken betyder otroligt mycket för mig”


Hennes dröm är att få växa i musiken, och dela sin musik nationellt och internationellt.
På fredag får vi se Carolynn från Unity yard stå på Livekarusellens scen och framföra sina egna låtar.

CAROLYNN

Instrument
Sång

Genre
Pop

Hemort
Norrköping

 Hur länge har du hållit på med musik och vad betyder den för dig?
Musik har jag hållit på med sen jag var liten, men professionellt är cirka 6 mån tillsammans med Unity yard.

Musiken betyder otroligt mycket för mig. Det är mitt sätt att uttrycka mig på, musik är min frihet. Jag skulle säga att det är mitt liv starkt. Som jag alltid säger, ”music is a language we all can understand”.

 

Carolynn
En för alla och alla för en. För Carolynn handlar det om familjen.

 

Var får du inspiration till dina låtar ifrån? Är det någon låt som betyder extra mycket?
Jag skulle säga direkt att det är livet jag får min inspiration ifrån, min familj, vänner och speciellt min musik familj. Jag ser och upplever livet och lägger det i musik som en författare skulle jag säga. Men självklart skulle jag säga att det många låtar jag hör som jag kan få inspiration ifrån.

En låt som betyder lite extra för mig är – All for one and one for all – med Bryan Adams, Sting och Rod Stewart då det är låt som jag alltid tänkt på min familj.

Vad har du för drömmar och mål gällande din musik och dig som artist?
Min dröm är att få växa i musiken och få dela min musik nationell och internationellt. Få stå på en stor scen i olika länder och se dom känna igen mina låtar och sprida känslan (vilken känsla!) Som artist vill jag växa i min musik och sprida den. Musik är kärlek och det ska spridas!

Vad har du för förebilder?
En av mina absoluta förebilder är min pappa som är musiker. Är uppvuxen med musiken som jag delat mycket med min pappa. Han har lärt mig mycket inom musiken. Har alltid sett upp till honom sen jag var liten när han gjorde musik.

 

Carolynn
Musik är kärlek. Den ska spridas.

 

Varför är du med i Livekarusellen?
Jag är med är för att jag tycker det är en jättebra erfarenhet att man får stå på scen och utveckla sin scennärvaro. Det är superkul att få träffa alla där som håller på med musik och få dela sin musik. Är jättebra koncept för unga och äldre att få chansen att spela och driv att fortsätta göra sin musik.

Vad är dina känslor inför fredagens gig i Livekarusellen?
Mina känslor inför fredag är jättebra och positiva, ska bli super kul att få uppträda igen. Ser fram emot fredag!

Vad kommer du ta med dig för låtar på fredag?
Låtarna som kommer spelas är:

Just då
Krig i alla länder
Resa mig
Viben lyfter taket

© Text: Jennie Johnson
© Foto: Ann-Charlotte Sandelin

ÖSTERGÖTLAND

Vintern-våren 2016
Livekarusellen
Arr: Studiefrämjandet

5 februari 2016, kl 19
Turnéstopp 1 

DYNAMO, HALLARNA Norrköping
Pool 3

Beerd
LSSO
Mahlby
Sleepless Nights
Sons of the Sky

ARBIS KULTURHUS FÖR UNGA Linköping
Pool 7

Carolynn
Elias
Erik Nilsson
Steel Mill
Stora Havet

SKYLTEN MUSIKHUS Linköping
Pool 8

Genljud
Illa Fäkta
Imagine
Red Velvet Lines
Sixteen Amps

6 februari 2016, kl 19
Turnéstopp 2

HAGEBY HUS FRITIDSGÅRD Norrköping
Pool 5

HLTR$
MizzFit & iZa
Monster
Nimbus
RJ

SKYLTEN MUSIKHUS Linköping
Pool 6

Flush
John Wildcat & Vildkatterna
Nada Duo
Reckless Family
The Alex Show
Zaber

FOLKETS HUS BIO Valdemarsvik
Pool 9

Lilly Wiking
isfruun
Gandalfs grotta
Dennis Forsberg & Hemp
18 Horses
Viktor Leo

LÄNKAR
Carolynn Facebook
Livekarusellen hemsida Facebook
Hallarna hemsida
Livekarusellen: Lilly Wiking på scen kultursidan.nu 29/1 2016
Första turnéstoppet i Livekarusellen A Mace kultursidan.nu 21/1 2016
Katapulten på Dynamo har skjutit iväg reportage Kultursidan.nu 17/1 2016

Bookmark the permalink.