• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Gerda Antti och Lilla fruntimret till TellUs

Hitta pärlorna var som helst

LINKÖPING Det våras för ålderns höst. Gerda Antti och Gunilla Dahlgren kommer till TellUs Östergötlands bokmässa om en månad. Båda talar om det positiva med att bli gammal.

Författaren Gerda Antti skildrar livet på den svenska landsbygden i böcker som Jag reder mig nog och Det är mycket med det jordiska. Senaste romanen Adamsons kom 2012. På bokmässan talar hon under rubriken ”Inte alls tråkigt att bli gammal”.

Gunilla Dahlgren är populär kåsör, föredragshållare och serietecknare, mest känd för karaktären Lilla Fruntimret. På bokmässan talar hon under rubriken ”Att åldras med nöje – Hitta pärlorna i vardagen eller var som helst”.

Sedan tidigare har meddelats att en rad författare gästar bokmässan. Klas Östergren, Martin Widmark, Niklas Orrenius, Emelie Schepp och Carin Hjulström. Dessutom kommer många fler. TellUs Östergötlands bokmässa har blivit samlingspunkt för regionens författare och förlag.

STADSBIBLIOTEKET Linköping

3 december 2016
Östergötlands Bokmässa TellUs

LÄNKAR
Östergötlands Bokmässa hemsida Facebook
Årets deckarförfattare samtalar på TellUs KortNytt Kultursidan.nu 10/10 2016
Klas Östergren till bokmässan TellUs KortNytt Kultursidan.nu 10/9 2016

Bookmark the permalink.

Comments are closed.