• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Håkan Hellström Bråvallas sista headline


Folkkär. Håkan Hellström kommer till Bråvalla. De som inte fått biljetter till mer eller mindre utsålda Rullande Åska-turnén som genomförs tillsammans med rapparen Erik Lundin får en  jättechans.  Bråvalla rymmer stor publik.

 

Folkkär artist toppade önskelistan

 

NORRKÖPING Mest önskad av alla. När FKP Scorpio frågade publiken om vem de helst ville se på Bråvalla var svaret klart och tydligt: Håkan Hellström! Visserligen har han besökt Bråvalla tidigare, han gästade Veronica Maggios spelning 2014, men nu blir det första egna konserten.

Egentligen är Håkan Hellström, som redan är lierad med Bråvallaarrangören FKP Scorpio, fullt upptagen med turnén Rullande åska i sommar. Men efter att publiken fått rösta om vilka de helst ville se på festivalen och folkkäre Håkan Hellström toppat listan bland svenska artister var det bara att fylla på schemat som därmed fylldes på med sin sista headline. Håkan Hellströms konsert ligger på fredag 30 juni. Bråvalla blir Håkan Hellströms första festivalspelning sedan 2013, bortsett från en överraskning 2014.

– Jublet var öronbedövande då Håkan Hellström dök upp som hemlig gäst under Veronica Maggios Bråvallaspelning 2014, skriver Bråvallafestivalens Kajsa Apelqvist i ett pressmeddelande.

– Håkan Hellström är en av årets absolut mest önskade artister till Bråvalla Festival, fortsätter hon. Då publiken under hösten fick rösta på de artister som de helst ville se på sommarens festival fick Hellström fler röster än internationella toppnamn som Drake, Metallica samt Adele och då det kommer till svenska artister var Håkan den i särklass mest efterfrågade.

© Text: Ann-Charlotte Sandelin
© Foto: FKP Scorpio

BRÅVALLA Norrköping

28 juni – 1 juli 2017
Musikfestival

Arr: FKP Scorpio

Headlines
Alesso | The Chainsmokers | Håkan Hellström | The Killers | Laleh | Linkin Park | Martin Garrix | Prophets Of Rage | Sabaton | System of a Down
Övriga
Adept | Ane Brun | Angerfist | Bamse och hans Vänner | Baroness | Bassjackers | Bear’s Den | bob hund | Cult Of Luna | Dada Life | Danko Jones | Danzig | Dark Funeral | Die Antwoord | Dirty South | Ellie Goulding | Fritz Kalkbrenner | Gabrielle | Gavin James | Gogol Bordello | Halsey | Henrik Berggren | Highly Suspect | Hoffmaestro | Hov1 | Hurula | James TW | Kreator | Kvelertak | Linnea Henriksson | Little Jinder | Lost Kings | LP | Mac Miller | Mando Diao | Martin Jensen | Mastodon | Miriam Bryant | Miss Li | Nause | Norlie & KKV | Of Mice & Men | Oliver Heldens | Otto Knows | Passenger | Rae Sremmurd | Raised Fist | Rebecca & Fiona | Sabina Ddumba | Salvatore Ganacci | Scooter | Silvana Imam | Skepta | Skindred | Stormzy | $uicideboy$ | Tjuvjakt | Travis Scott | You Me At Six | Yung Lean

LÄNKAR
Håkan Hellström Wikipedia
Bråvalla Festival hemsida biljetter  Facebook  FB-evenemang

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.