• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Kultursidan.nu – REDAKTION

Därför!

 

Kulturlivet i östra Östergötland är fantastiskt rikt, ofta roligt och alltid angeläget – för de närmast sörjande likaväl för den riktigt stora publiken. Och i behov av en samlande plats som berättar om konsten, scenen, musiken.

Därför finns Kultursidan. För kulturen. För dig.

Kultursidan.nu är en tidning. Myndigheten för radio och tv kallar den med ett snustorrt begrepp för en ”registrerad databas”. Den viktigaste skillnaden mellan en tidning och en blogg eller en annan hemsida är att den är grundlagsskyddad, det är lagen om Yttrandefrihet som gäller, inte PUL, Personuppgiftslagen, som är den lagstiftning som styr över svenska bloggar och hemsidor.

 

 

  • Ann-Charlotte Sandelin
    redaktör &
    ansvarig utgivare
  • E-post: anncharlotte.sandelin [snabel-a] gmail.com
  • Facebook: Kultursidan.nu
Bookmark the permalink.

Comments are closed.