• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Vänstersnurrigt i Arkösund

Laddat i Lösgodis sommaren 2012.

Laddat. Carl Adam Tillberg (längst till höger) spelade med Arkösunds friluftsteater för första gången sommaren 2012. Farsen Lösgodis gav mersmak och nu skriver han på sommarens nya fars.

 

Carl Adam skriver fars till sommarens spel

 

Förra sommaren stod Carl Adam Tillberg på Arkösunds friluftsteaters scen för första gången. I år tar han ytterligare ett steg fram och författar en helt ny fars som ska spelas i juli. Tystnad tagning! eller Kameran går! blir titeln, skriver Carl Adam Tillberg på sin blogg ”Teaterdagboken”.

Flitige Carl Adam Tillberg, som själv stått en hel del både framför och bakom kameran, placerar farsen i en nedläggningshotad filminspelning. Regissören Gustav vänstrar med en vacker kvinna, gift med en av filmens skådespelare. Det borde han inte göra, särskilt inte när Gustavs egen fru dyker upp. När fler besökare kommer till filminspelningen blir det riktigt snurrigt, och det är ju det som är meningen med en fars.

I år firar Viskvällarna i Arkösund femårsjubileum. Start 10 juli med Janne Krantz från Iggesundsgänget. Fyra veckor senare avslutar Stefan Andersson säsongen.

Text och foto: Ann-Charlotte Sandelin

 

LÄNKAR
Angelworks hemsida
Arkösunds friluftsteater hemsida
Teaterdagboken blogg

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.