• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Lite för stort svängrum när Voize bjöd upp

Dansanta
Medryckande toner. Om den riktigt stora publiken stannade hemma så fick de som kommit desto mer svängrum när Voize bjöd upp till dans på Trappan.

 

Okända prisvinnare till Industrisemestern

 

Upplev Norrköping bokade in ett kap när man bokade in Voize som dansband till sommarens andra dans på Trappan under Industrisemestern, men den stora publiken missade storheterna.

Voize är ett skånskt dansband från Malmö som turnerar i hela Sverige. Bandet består av Magnus Meinert, Per-Erik ”Lillen” Tagesson, Jianis Xouri och Fredrik Grönvall och så långt är det väl inte så märkvärdigt, men i förra veckan var det dansbandsvecka i Malung och då utsågs många artister till vinnare av olika utmärkelser.

Vad Upplev Norrköping inte kan ha vetat när de bokade (och förmodligen de flesta Norrköpingsbor som stannade hemma denna tidiga afton) var att Voize vid Guldklavengalan tilldelades Sveriges Radios pris!

När man står och lyssnar en stund så märker man att de spelar modern dansmusik som troligen passar de flesta, som idag åker runt på olika dansställen, bra i smaken. Men ändå så var det bra väder och så vidare men inte speciellt stor publik – tyvärr!

Förmodligen är det så att timingen mellan en av landets bästa dansorkestrar och en publik, som knappt hört talas om namnet på bandet, inte var helt bra. Man kan ju inte heller klandra publiken för att den inte lyssnade på Guldbaggegalan Det är bara att beklaga att man inte hade gjort det och kopplat till fredagskvällens dans vid Trappan. De som var där fick i gengäld rejält med svängrum.

Nästa fredag är det Titanix som står för dansmusiken.

Text och foto: Sven Åke Molund

BILDSPEL (FLASH) – KLICKA PÅ BILDEN
ALT/MOBIL: SE BILDSPELET HÄR

TRAPPANS DÄCK Norrköping

17 juli 2015
Dans till Voize

Arr: Upplev Norrköping

LÄNKAR
Voize hemsida Facebook
Guldklaven vinnare 2015
Upplev Norrköping Industrisemester

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Lite för stort svängrum när Voize bjöd upp

  1. Pingback: Musiksemester från tidig kväll till sen Sol (recension) - KULTURSIDAN.nu