• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Populäre Robban gästade Thalias Vänner

Leif och Robban
Upplockad. Robert Haglund både sjöng egna låtar och ledde en allsång. Då passade han på att få upp förre allsångsledaren Leif V Eriksson på scenen.

 

Trogen hemvändare var sommar

 

En talrik publik mötte artisten Robert Haglund vid Thalias Vänners Trivselkväll i Knäppingsborg i måndags. Eftersom han var ensam gästartist fick publiken också många sånger med Robban, som också ledde en allsång och då lyckades få upp den förre allsångsledaren Leif V Eriksson på scenen. Populärt!

Norrköpingssonen Robert Haglund är en trogen gäst som dyker upp varje år hos Thalia, fast han numera är boende i Stockholm och blivit världskänd med The Fantastic Four där han är en av fyra medlemmar.

I ett av de nummer som Robert Haglund framförde så kunde inte hans lille son hålla sig utan kom upp på scenen och hjälpte pappa med att få publiken med på noterna. Tyder på att generationsskiftet är säkrat så småningom!

Sällskapet Thalias Vänner i Norrköping anordnar tre Trivselkvällar i sommar, med Per-Olof Gustavsson som programledare tillsammans med med husbandet PG:s komp-i-sar. Måndagen den 27 juli är det avslutning och dags för utdelning av sällskapets stipendium till någon/några unga talanger, än så länge en hemlighet.

Text och foto: Sven Åke Molund

BILDSPEL (FLASH) – KLICKA PÅ BILDEN
ALT/MOBIL: SE BILDSPELET HÄR

RESTAURANGTORGET, KNÄPPINGSBORG Norrköping

20 juli 2015
Trivselkväll

Arr: Thalias Vänner

Programledare: Per-Olof Gustavsson
Gästartist: Robert Haglund
Husband: Kenneth Johansson, synth, Mattias Berghorn, bas, och Anders Sjöö Ebringer, gitarr.

LÄNKAR
Robert Haglund blogg Facebook
Thalias Vänner hemsida FB-evenemang
Sena julikvällar med Thalias Vänner reportage Kultursidan.nu 14/7 2015

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Populäre Robban gästade Thalias Vänner

  1. Pingback: Stipendieutdelning sista Trivselkvällen – KULTURSIDAN.nu

  2. Pingback: Stipendieutdelning sista Trivselkvällen - KULTURSIDAN.nu