• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Fartfyllda Mash Up heta i kvällskylan (recension)

Mash Up
Fart och sväng. Linn Svensson, Adam Svensson och Isabelle Lindau ägde scenen vid Sällskapet Thalias Vänners Trivselkväll i måndags.

 

Dansant showtrio och skickliga unga musiker

 

Mash Up ägde scenen. Showgruppen satte fart på Thalias Vänners Trivselkväll i Knäppingsborg med kända låtar och läckra danssteg. Unga och begåvade är killarna i The Triplets som gick ut De Geergymnasiet i våras.

Som vanligt inleddes Thalias Trivselkväll med Svinsta skär som allsång under ledning av husbandet och P-O Gustavssson. När trion i ”Mash Up” gjort entré var kvällens succé given! Mannen i gruppen är Adam Svensson som vi har sett som dansare bland annat i Melodifestivalen och bakom Carola, Martin Stenmark, Darin och Erik Saade. Med på scenen är också systern Linn som i mer än 16 år sjungit i coverband och dansband.

Den tredje medlemmen i gruppen är Isabelle Lindau som också under cirka 15 år arbetat som showartist bland annat i Czardasfurstinnan.

 

Isabelle Lindau och Linn Svensson
Duett. Isabelle Lindau och Linn Svenssons röster passar bra ihop.

 

Mash Up är troligen är det bästa som gästat Sällskapet Thalias Vänner på väldigt många år. De fullständigt ägde scenen och publiken under sina framträdanden med en säkerhet och naturlighet som sällan ses vid mindre allsångskvällar.

Att syskonen Adam och Linn Svensson är uppvuxna i Valdemarsvik, som de återvänder till med jämna mellanrum, gjorde inte saken sämre. Numera bor Linn Svensson i Norrköping medan brodern Adam är baserad i Stockholm. Isabelle Lindau hör hemma i Linköping.

”The Triplets” är tre killar som gick ut De Geers Musikprogram i våras. Det märks att grabbarna som bjuder på jazz, soul och funk kan sina instrument. Gruppen består av Hampus Torarp, klaviatur (Unga begåvningarstipendiat 2015 och kapellmästare vid De Geermusikalen Fame i början av juni), trummisen Noa Ström, trummor, och basisten Simon Engvall (också i metalbandet Immortal Days).

Kvalitén är fortsatt hög i Knäppingsborg när Sällskapets Thalias Vänner har sina trivselkvällar. Mysig miljö, och sångglad publik. Synd bara att man numera inte får ha mera än en timmes program fast man tummade på tiden under måndagens program.

© Text och foto: Sven Åke Molund

BILDSPEL (FLASH) – KLICKA PÅ BILDEN
ALT/MOBIL: SE BILDSPELET HÄR

KNÄPPINGSBORG Norrköping

1, 8 augusti 2016 kl 19, 15/8 kl 18
Trivselkväll

Arr: Thalias Vänner

GÄSTARTISTER 8/8
Mash Up – Adam Svensson, Linn Svensson, Isabelle Lindau
The Triplets – Hampus Torarp, piano, Noa Ström, trummor, Simon Engvall, bas

LÄNKAR
Mash Up Facebook
The Triplets Facebook
Thalias Vänner hemsida FB-evenemang
Thalias Trivselkväll med Linnea och NaDa reportage Kultursidan.nu 2/8 2016

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.