• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Magnus Carlson dragplåster för WTM ’17

Early Birdbiljetter släpps på onsdag

NORRKÖPING Skriv upp 2 – 4 februari 2017. Då värmer Where’s The Music i vinterkylan. Weeping Willows sångare Magnus Carlson blir årets stora dragplåster för FKP Scorpios vinterfestival för artister på väg upp och branschfolk.

Early Birdbiljetter släpps imorgon onsdag. Alltså ett begränsat antal biljetter till lägre pris.

FKP Scorpio står bakom både sommarens jättefestival på Bråvalla och vinterns Where’s The Music. Med första artistsläppet kommer också nyheten att festivalen flyttas en vecka till början av februari. 100 akter planeras fylla de tio scenerna i centrala Norrköping.

Välkände Magnus Carlson får sällskap av en rad mindre namnkunniga akter, vilket är hela vitsen med Where’s The Music. För branschfolket som möts under konferensdelen är det ett bra tillfälle att hitta nya akter att ta med hem till egna bolag och scener.

Vid tisdagens premiärsläpp ingick även hyllade Ary (Ariadne Loinsworth) från Norge samt svenska akterna Ellen Sundberg, singer/song writer, Hater, popband från Malmö, och hiphopartisten Leslie Tay, som även är låtskrivare och producent och redan har nominerats till två Grammisar.

Lägg därtill Magic Potion, popkillarna som spelar in på en sjukanalers ihoptejpad rullbandspelare, folkpoparen Richard Smitt, punkpopiga Shitkid (Åsa Söderqvist), rapgruppen SödraSidan, poptjejen Thea, som också spelar fiol, samt Ängie, som gillar rosa och att provocera.

WHERE’S THE MUSIK Norrköping

2 – 4 februari 2017
Musikfestival

Arr: FKP Scorpio

LÄNKAR
Magnus Carlson | ARY (NO) | Ellen Sundberg – Artist
Hater | Leslie Tay | Magic Potion | Richard Smitt
ShitKid | SödraSidan Officiell | THEA | Ängie
Where’s The Music hemsida Facebook Spotify

Tagged , . Bookmark the permalink.