• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Peter och Bruno uppe på Brödernas tak


Solglasögonen på. Bruno Mitsogiannis och Peter Johansson kickstartade sommaren en höjdarscen, taket till Brödernas Kafés barcontainer.

 

Personalen sjunger glatt med

 

NORRKÖPING Som jag har längtat efter sommarkvällar som dessa. Strålande solsken och livemusik under bar himmel. Brödernas Kafé kör på ett vinnande koncept med sin unika scen ovanpå en snygg barcontainer. Personalen sjunger glatt med och bröderna tar sig tid att hälsa på sina gäster, man känner sig välkommen.

 

Peter & Bruno
Häng på nu. Hjälp till att hålla takten!

 

Denna lördagskväll var det Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis som intog mickstativen och inte helt oväntat blev stället snabbt fyllt. Med varsin akustisk gitarr och två stämningsfyllda röster lät de publiken tal del av allt ifrån svenska sommarlåtar till Queen och Jersey Boys.

Mellansnacket innehöll lättsam humor och som publik kände man sig delaktig, vilket märktes extra tydligt då publiken fick vara med och önska låtar. Förslagen haglade in och resulterade i både spontana medley och en helt improviserad låt tillägnad Brödernas Kafé.

Det är i sådana stunder den musikaliska storheten framhävs. Att Peter och Bruno lockar så mycket folk är inte svårt att förstå.

© Text och foto: Josefina Dernsjö

BRÖDERNAS KAFÉ Norrköping

20 maj 2017
Sommar på Brödernas – med Peter & Bruno
Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis

LÄNKAR
PNM Music hemsida Facebook
Brödernas Kafé hemsida Facebook

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.