• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Inkorrekte Bob Log III till Arbis ikväll


Hjälmprydd. Bob Log III:s röst hörs genom skrapig telefonmikrofon.

 

En sevärdhet även utan hjälm

 

NORRKÖPING Utskälld sevärdhet. Bob Log III spelar den skitigaste boogiebluesen man kan tänka sig. Med hjälm. Sedan är han så politiskt inkorrekt man kan bli, men den galne jänkaren får tona ner sig i Sverige.

Han är inte riktigt klok! Bara det att han uppträder i en slangförsedd hjälm med inbyggd skrapande telefonmikrofon (jag tror den är från en stridsvagn, eller från en annan planet). Sedan är han så politiskt inkorrekt man kan bli. Dock tror jag han har tonat ner sig lite i Sverige. Det finns ett YouTube-klipp där han blir utskälld efter noter av en svensk feminist. Helt rätt, förstås.

Så förvänta er inte att han ska spela Boob Scotch, där han hetsar kvinnor att doppa brösten i hans whisky. Inte heller lär vi få I want your shit on my leg, som han spelar med en kvinna på varje ben. Tyvärr, höll jag på att säga. Men det får man ju inte i det här PK-landet. (Det vill jag inte heller.)

Men räkna med den skitigaste boogieblues ni kan tänka er. Var beredd på ett jäkla ös! Jag såg honom på en liten bar i Motala för fem år sedan. Vi kunde konstatera att han hade klarat sig utan sin tajta dräkt och hjälm (även om han ser ganska alldaglig ut utan, hjälmen alltså).

Men om vi blir tillräckligt många i publiken kanske han publiksurfar – i en gummibåt. Samtidigt som han spelar gitarr. Det borde vi bli. Han är en sevärdhet denna galna jänkare.

© Text: Michael Strandhed
© Foto: Bob Log III/Pressbild

ARBIS Norrköping

13 juni 2017 kl 19
Bob Log III

LÄNKAR
Bob Log III hemsida
Arbis hemsida Facebook FB-evenemang

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Inkorrekte Bob Log III till Arbis ikväll

  1. Pingback: Surrealistisk skrällblues med Bob Log III (recension) – KULTURSIDAN.nu