• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Crazy Pictures släpper första teasern


Thriller. Samtidigt som Sverige hamnar under en mystisk attack tvingas Alex tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna, medan de gemensamt kämpar för att överleva. Alex spelas av Christoffer Nordenroth.

 

Till råga på allt regnar det…

 

NORRKÖPING Bänka dig till katastrofen. Crazy Pictures släppte sin 37 sekunder långa teaser till långfilmen Den blomstertid nu kommer idag. Stämningen är dystopisk…

”Idag släpper vi vår första teaser och filmen kan äntligen börja lanseras på riktigt. Biopremiär blir midsommar 2018 och SF räknar med att släppa den stort vilket såklart känns otroligt kul”, skriver Crazy Pictures i ett meddelande via Kickstarter.

Nu sitter vi på sträckbänken bara ett halvår till. Crazy Pictures släppte teasern till långfilmen Den blomstertid nu kommer idag. Stämningen är minst sagt dystopisk. Bombningar, bilfärd på mörka skogsvägar, en kvinna som springer med sitt barn i famnen. En helikopter kraschar. Till råga på allt regnar det…

Fansen som stöder projektet har kunnat följa inspelningen genom videodagböcker som följer CrazyPictures arbete bakom kulisserna. De 25 dagböckerna visar allt – utom de färdiga filmscenerna – och skulle kunna användas som kurslitteratur i konsten att göra en actionfilm.

Många entusiastiska och uthålliga medarbetare krävs. Många statister. Mycket måste testas. Något som imponerar är omsorgen om varje detalj, intill tillverkningen av fåglar som kraschar mot en bil.

Crazy Pictures har planerat för Den blomstertid nu kommer under fem års tid. Ekonomin är som i alla filmprojekt resultatet av många bäckar små, där Kickstarterinsamlingen betyder mycket, liksom stödet från Norrköpings kommuns filmfond. Det gav filmprojektet en flygande start.

Det ursprungliga premiärdatumet var satt till nu i jul. Så fort går det inte. Till midsommar är katastrofen över oss.

© Text: Ann-Charlotte Sandelin

© Foto: Crazy Pictures

LÄNKAR
Crazy Pictures hemsida Facebook teaser
Fem nya lokala filmprojekt får fondstöd reportage Kultursidan.nu 31/10 2015
Crazy Pictures får första filmmiljonen reportage Kultursidan.nu 15/7 2015

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Crazy Pictures släpper första teasern

  1. Pingback: Crazy Pictures inför galapremiären – KULTURSIDAN.nu