• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Programmet dag för dag släppt – WTM’17

Våga hitta nya favoriter!

KORTNYTT/NORRKÖPING
En helkväll på Arbis inleder Where’s The Music. Arrangören FKP Scorpio har släppt programmet, dag för dag. Bland konsertlokalerna sticker några nya fram, Cromwell och Hedvigs kyrka. Lilla teatern utgår men Värmekyrkans övre golv är kvar.

Where’s The Music breder ut sig i Norrköping. Torsdagskvällen handlar helt och hållet om Arbis, som alltså blir värd för en intensiv kväll kallad Nordic Crew Night med Nivy Crew, Nora Collective Crew och RMH Crew.

På fredagen är Post Pines först ut i Hedvigs kyrka, följt av danska School of X på Dynamo och Gus Ring i Black Box som också ligger i Hallarna. Smith & Thell och Kaliffa spelar på Arbis. Till Värmekyrkan, platsen för främst de stora publikdragarna, kommer både Magnus Carlson och Erik Lundin.

Lördagen blir en intensiv dag i alla konsertlokaler. Tomas Anderson Wij & Norrköpings ungdomskör gör Värmekyrkan och hit kommer även Henric de la Cour och Hurula. Sista bandet på Saliga munken blir passande nog Apocalypse Orchestra.

Men se till att inte missa allt det andra som händer! Årets konsertlokaler är Arbis, Black Box, Crescendo, Cromwell, Dynamo, Hedvigs kyrka, Saliga munken, Tegelvalvet och Värmekyrkan. Nu är spelschemat släppt. Bara att utforska!

Hur det låter? Vi har gått igenom alla akter allteftersom de släppts och länkar till Soundcloud, Spotify, YouTube. Lyssna! Våga hitta nya favoriter.

WHERE’S THE MUSIK Norrköping

2 – 4 februari 2017
Musikfestival

Arr: FKP Scorpio

LÄNKAR
Where’s The Music hemsida Facebook Spotify SPELSCHEMA
Nedräkning – sista 21 akterna till WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 19/1 2017
Studieförbundens Black Box på WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 23/12 2016
Hurula och Skott lyfter WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 22/12 2016
Erik Lundin och ytterligare 29 till WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 1/12 2016
Broder John och Flora Cash till WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 9/11 2016
Magnus Carlson dragplåster för WTM’17 KortNytt Kultursidan.nu 25/10 2016

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Programmet dag för dag släppt – WTM’17

  1. Pingback: WTM invigdes med dansmusik utan dans (krönika) – KULTURSIDAN.nu