• KULTUR-ANNONS

  • NYHETER

Louice Ottosson med vänner på GiG i Knäppingsborg (recension)


Gladmusik. Josef Ask, Louice Ottosson, Sofia Rask och Micaela Petersson underhöll på GiG i Knäppingsborg.

 

Ung scenräv visar helfiguren i sommar

 

Ung men redan en riktig scenräv är Louice Ottosson som vi i sommar kan se både i Emil i Lönneberga i Värmekyrkan och i revyn Kråkan på rymmen i kvarteret Knäppingen. Louice är en allroundartist som också skriver text och musik. På onsdagskvällen hann hon efter föreställningen med Emil framträda på GiG i Knäppingsborg med ett musikprogram, med piano, gitarr och sång. På scenen hade hon också kompisarna Josef Ask, Sofia Rask och Micaela Petersson som körar och fyller på med congas, flöjt och rytminstrument.

Många av Louice Ottossons texter är aktuella och innehåller som exempel sms, mitt andra hem och upplevelser av en granne. Hennes röst är stark och hon visar att hon behärskar sina instrument. Med kören/medmusikanterna i bakgrunden ger konserten ett proffsigt intryck, uppskattat av den stora publiken.

I sommar visar Louice Ottosson att hon är komplett som artist. Komiskt skådespel i Emil i Lönneberga, dans och sång i Kråkan på rymmen och i onsdags ett sångprogram som håller för en sångare och musiker. Men så kommer ju Louice från en musikalisk familj i Valdemarsvik och hon har också valt att utbilda sig inom sång, dans och artisteri.

Text och foto: Sven Åke Molund


LÄNKAR
GiG i Knäppingsborg lista Kultursidan.nu 12/6 2012
Emil i Lönneberga recension Kultursidan.nu 4/6 2012
Kråkan på rymmen recension Kultursidan.nu 13/6 2012

 

BILDSPEL (FLASH) – KLICKA PÅ BILDEN
ALT/MOBIL: SE BILDSPELET HÄR

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Louice Ottosson med vänner på GiG i Knäppingsborg (recension)

  1. Pingback: Flitiga Louice Ottosson årets Thaliastipendiat (reportage) | KULTURSIDAN.nu